Співзасновниця Black Lives Matter: ми – треновані марксисти
  • Срд, 01/07/2020 - 17:44

«Ми – треновані марксисти», - розповіла співзасновниця Black Lives Matter Патріс Куллорс в інтерв’ю для Real News Network, проводячи паралелі між її рухом і зростанням марксистського руху Мао Цзедуна в Китаї.

Християнам важливо розуміти в чому полягає марксизм, скільки це ідеологія, яка пропихає атеїзм і переслідує християн. Християни в Китаї розуміють це краще за всіх, бо вони і досі потерпають від переслідування під прапором марксизму.

Історія показує, що від комуністичного марксизму померло більше християн, аніж від усіх інших ідеологій в історії. Марксизм пропихали майже на усіх континентах, у різних країнах, різними культурами, однак не було жодної нації на землі, яка б прийняла вчення марксизму і не вбивала християн систематично. Жодної, - наголошує Back to Jerusalem.

Від гулагів в Росії, до таборів смерті у Північній Кореї, до Червоного терору в Ефіопії, до Полів смерті в Камбоджі, до Культурної революції в Китаї – марксизм був однією із найбільш жорстоких смертельних машин в історії.

BLM на своєму сайті не вказують конкретно, що вони – марксисти, однак співзасновниця цієї організації Партіс Куллорс пояснила цілі своєї організації в інтерв’ю для Real News Network. Вона чітко говорить: «Ми – треновані марксисти».

Не багато християн знайомі із марксистською ідеологією BLM і тим, що вони усунули релігійні рішення боротьби проти расизму. Вони також не знають про війну, яку ця організація затіяла проти традиційних сімей, в яких є батько. Вони також не знають про бойову політику ЛГБТ, яку провадить організація. Вони також не знають про вбивцю поліцейських і комуністку Ассату Шакур, на яку прагнуть бути схожими троє із співзасновниць BLM, пише Back to Jerusalem.