Великобританія: творці мереж масової педофілії залишаються безкарними через політкоректність. Прем’єр обіцяє відповідь
  • Втр, 04/04/2023 - 23:12

Протягом багатьох років у Великобританії діють банди мігрантів, які сексуально експлуатують неповнолітніх. Як підкреслив глава британського уряду Ріші Сунак, політкоректність, яка диктує беззастережне прийняття мігрантів, зв’язала руки державним службам, припинивши адекватні дії по боротьбі зі злочинними угрупованнями. Під час виступу прем’єр-міністр запевнив, що цей абсурдний стан речей буде остаточно змінено – тепер офіцери мають збирати та використовувати дані про походження злочинців.

 

«Безпека жінок і дівчат понад усе. Занадто довго політкоректність не давала нам спіймати підлих злочинців, які полюють на дітей і молодих жінок. Ми не зупинимося ні перед чим, щоб викорінити ці небезпечні угруповання», – сказав британський прем’єр-міністр у понеділок, оголосивши про створення спеціальної оперативної групи для допомоги поліцейським слідчим у розслідуванні сексуального насильства над неповнолітніми.

Політик також повідомив, що уряд подасть законопроект, згідно з яким приналежність до банди, яка експлуатує неповнолітніх, стане обтяжуючою обставиною, що дозволить суддям виносити більш суворі вироки. Днем раніше міністр внутрішніх справ Суелла Брейверман оголосила про плани представити законопроект, згідно з яким люди, які працюють з дітьми в Англії, повинні повідомляти про випадки жорстокого поводження з дітьми. Вона зазначила, що в «переважній більшості» випадків винуватцями жорстокого поводження є люди пакистанського походження, і влада закривала на це очі, побоюючись звинувачень у расизмі.
Усі ці повідомлення є реакцією на кілька резонансних випадків сексуальної експлуатації неповнолітніх організованими бандами, переважно з мігрантів, які мають масовий характер і тривають багато років. Дві найбільші були в Телфорді на середньому заході Англії, де ця практика існує з 1970-х років, жертвами якої стали понад 1000 дітей, і Ротерхем на півночі Англії, де кількість жертв зросла. досягла 1400 з 1980-х років, але було виявлено ще кілька подібних випадків.

У більшості випадків дорослі зловмисники найчастіше шукали вразливих дітей зі складного середовища і, щоб завоювати їхню довіру, починали підвозити їх, купувати їм їжу, алкоголь чи сигарети, а потім підбурювати або примушувати до сексуальних дій в обмін на подарунки.

Пізніше звіти показали, що місцева влада та поліція роками применшували повідомлення про жорстоке поводження з дітьми, побоюючись, що їх звинуватять у расизмі, що розгляд справи призведе до розпалювання етнічної напруги, або що, якщо справа стане відомою, місто отримає ярлик “інший Рочдейл чи Ротерхем”.

Минулого року звіт незалежного розслідування сексуального насильства над дітьми показав, що поліція та місцева влада досі не розуміють ризиків організованих банд, які вчиняють сексуальне насильство по відношенню до дітей, і не збирають дані про етнічну приналежність злочинців.

 

Родина за матеріалами Pch24