200 тисяч французів протестувало в Парижі проти одностатевих «шлюбів», гендеризму та сурогатного материства
  • Пон, 17/10/2016 - 10:48

Кілька сотень тисяч противників одностатевих «шлюбів» вийшли цієї неділі – 16 жовтня цього року на вулиці Парижу, з метою оборони сімейних цінностей та в надії оживити дискусію у французькому суспільстві з цього питання, повідомляє «Narod.hr».

Організатором протестів виступила організація «Manif Pour Tous» (Протест за всіх), яка вже у 2012р. та у 2013р. була організатором масових протестів у Франції проти запровадження у цій країні одностатевих «шлюбів». Не дивлячись на мільйонні протести у 2013р. французька влада усе ж таки легалізувала одностатеві «шлюби».

Організатори стверджують про те. що у цьогорічному протесті в Парижі взяло учать 200 тис. людей. Окрім вимоги відкликання закону про одностатеві «шлюби», учасники протесту також вимагала не допущення легалізації сурогатного материнства. Також протестувальники вимагали від лівого уряду Франції припинити нав’язування гендерної ідеології у системі освіти.

Організатори заявили, що цьогорічні протести спрямовані в першу чергу як месидж правим кандидатам з вимогою у разі їхньої перемоги на президентських виборах скасувати закон, який легалізовано одностатеві «шлюби».