Автори мультсеріалу «Щенячий патруль» запросили радикального ЛГБТ-активіста для розробки «небінарного» персонажа
  • Срд, 20/09/2023 - 14:59

Компанія «Nickelodeon» вирішила включити до мультсеріалу «Щенячий патруль» небінарного персонажа, для розробки якого спеціально запросила трансгендера Ліндсей Амера, а озвучить його «небінарний актор».

Як інформує LifeSiteNews, цей «небінарний» персонаж з’явиться у одній із серій «Rubble & Crew» (Кремез і команда). Це буде небінарний скейтбордист, розроблений в результаті консультацій із Ліндсей Амер, яка написала книгу про те як «виховувати дітей-квірів», що містить «теорію квірів». Автор використовує займенник «вони».

«Я хотіла створити небінарного персонажа, який стане натхненням і буде надзвичайно крутим, кого цуценята (і діти вдома) захочуть наслідувати», - пояснила вона.- «Для озвучки персонажа на ім’я River (Річка) знайшли чудового небінарного актора, і я дуже щаслива».

Амер веде YouTube-канал, присвячений тому як розмовляти із 3-річними і старшими дітьми про сексуальність. Одне з них має назву «І що ж таке аборт?».

Створення такого персонажа викликало критику з боку консервативних коментаторів. «Голлівуд працює над тим, щоб індоктринувати наших дітей в цей культ. І нововведення до «Щенячого патруля» є найсвіжішим прикладом цього», - написав Роббі Старбак. – «Переглянувши це відео, починаєш розуміти чого вони добиваються. Тому якщо ти проти, то зроби три речі: Назавжди вимкни шоу мейнстріму; не дозволяй дітям лазити по інтернеті без нагляду і передай цю інформацію іншим батькам».