Через судове переслідування з боку одностатевої пари християни змушені були закрити свій бізнес
  • Втр, 11/10/2016 - 12:47

Християнська сім’я закрила свій бізнес – пекарню «Sweet Cakes» в Орегоні (США), зіткнувшись з великими штрафами через відмову спекти торт на «весілля» одностатевої пари, повідомляє американська католицька інформаційна агенція CNA.

«Ми закрили «Sweet Cakes». Дякуємо всім за підтримку і молитву!», написало християнське подружжя на сторінці пекарні у соцмережі Facebook.

Власники пекарня Арон і Мелісса Клайн змушені були закрити приміщення пекарні, ще у 2013р., проте до тепер продовжували працювати дома.

Хірам Сессер, заступник головного юридичного консультанта правозахисної групи «First Liberty Institute», яка заступає інтереси сім’ї Клайнів, заявив що подружжя ще місяць тому закрило свій бізнес, однак продовжували отримувати замовлення. Щоб уникнути подальших непорозумінь віони виріши заявити про закриття бізнесу.

Через відмову спекти торт на «весільну» церемонію одностатевого союзу подружжя Клайні зіткнулося із судовим переслідуванням та штрафом у розмірі 123 тис. американських доларів. Одностатева пара висунула проти Клайнів звинувачення в образі, хоча Клайни заперечують факт образливих висловлювань на їхню адресу. Прихильники свободи віросповідання зібрали 500 тис. доларів для подружжя Клайнів. Проте, подальший тиск змусив Клайнів закрити бізнес.

Толерантність, яку просувають ЛГБТ організації та їх прихильники на практиці означає переслідування усіх, хто не поділяє їхні погляди і в першу чергу християн.