Діти Товариства християнського життя «Воїни Христа Царя» пригадали парафіянам с. Золочівка важливість батьківства
  • Втр, 20/09/2016 - 15:23

18 вересня діти Золочівських домів Товариства християнського життя «Воїни Христа Царя» завітали на парафію св. Івана Хрестителя в с. Золочівка, щоб привітати усіх парафіяльних татусів з їхнім святом. Адже третя неділя місяця вересня визнана в Україні Днем Батька, на жаль на державному рівні його не відзначають. 

Діти підготували невеличке привітання з піснями та віршами і роздавали усім присутнім татусям відкритки зроблені власноруч. Діти пригадали присутнім парафіям велич і важливість батька, як головної опори життя сім’ї. Найбільшою радістю для дітей були усміхнені обличчя усіх. 

Засновницею цього свята була Сонора Смарт, яку після смерті матері виховував батько. Він зробив усе можливе, щоб його діти не були позбавлені любові, тепла, розуміння. З вдячності Сонора звернулася до президента США і попросила заснувати День Батька. Її пропозицію підтримали і відзначили свято у третю неділю місяця червня. Згодом це свято святкували у багатьох країнах, в країнах де особливо цінують родинні цінності.