Джастін Бібер свідчить про Ісуса в Інстаграмі
  • Пон, 03/08/2020 - 11:07

Поп-суперзірка Джастін Бібер опублікував на своєму профілі в Інстаграм якості, які він хотів би мати. Джастін каже, що на це надихнув його сам Бог і він вирішив поділитися цими роздумами з 142 мільйонами послідовниками в Instagram.

«Моє бажання – бути стриманим в словах і швидким до слухання», - почав писати Бібер в Instagram Story. - Моє бажання бачити людей такими, якими їх бачить Бог. Моє бажання - любити людей так, як їх любить Бог. Моє бажання співчувати тим, хто відчуває біль. Моє бажання підтримати зломлених. Моє бажання використовувати своє минуле, щоб допомогти тим, хто шукає істини».

Співак, який виконав пісню «Ось, що таке справжнє кохання» продовжив допис такими словами: «Моє бажання виховати у собі терпіння, доброту, співчуття, співпереживання, мужність, сміливість, честь, повагу, розміркованіcть та інклюзивність».

Інстраграм-допис з роздумами поп-зірки з'явився саме тоді, коли він зі своєю дружиною Хейлі Болдуін та собакою вирушили в подорож по США.

«Дякую Ісусу за моє життя. Дякую за прощення! Дякую, що показав мені, що я повноцінний», - заявив 26-річний співак у своєму Інстраграм разом зі своїм селфі на початку липня.

«Дякую, що мені більше не доводиться носити сором, тепер я можу ходити дихаючи на повні груди,  і високо піднявши голову, знаючи, що я любимий, обраний і прощений», -  продовжив він, заохочуючи своїх підписників звертатися до Бога у важкі часи.