Молитва єпископа Шнайдера за Синод про Синодальність
  • Суб, 30/09/2023 - 18:40

“О Господи, зі смиренним духом і упокореним серцем благаємо Тебе, не допусти, щоби вороги Церкви раділи з перемоги над автентичною Католицькою Церквою", – написав єпископ Атанасій Шнайдер. Перед майбутнім жовтневим Синодом ієрарх уклав молитву, текст якої публікуємо нижче.

 

 

Молитва за Синод про Синодальність 2023

Господи Ісусе Христе, Боже і Спасителю наш, Ти — Голова Церкви, Твоєї непорочної Нареченої і Твого Містичного Тіла. Поглянь милосердно на глибоку біду, в яку потрапила наша свята Мати Церква. Доктринальне замішання, моральна огида та літургійні зловживання в наш час досягли безпрецедентного рівня. “Боже, увійшли погани в твою спадщину, сплюгавили храм твій святий, зробили купу румовищ з Єрусалиму” (Пс 79, 1). Духовенство, яке втратило правдиву віру і стало прихильним до глобалістичної світової програми, охоче змінює Твої істини і заповіді, Божественну конституцію Церкви й Апостольську Традицію.

Господи, зі смиренним духом і упокореним серцем благаємо Тебе, не допусти, щоби вороги Церкви раділи з перемоги над автентичною Католицькою Церквою через нав’язування фальшивої Церкви під виглядом “синодальності”. Вияви Твою міць, Господи, і прийди на допомогу Твоїй Церкві Всемогутньою силою Твоєю. Бо чим більше в Церкві зростає гріх і відступництво, тим більшою буде перемога Твоєї благодаті.

Ми глибоко віримо, що ворота пекельні не подолають Твою Церкву. У цю годину, коли наша улюблена і свята Мати Церква пережтває свою Голготу, ми обіцяємо залишатися поруч із нею. Прийми милостиво наші внутрішні й зовнішні страждання, які ми смиренно жертвуємо в єдності з Непорочним Серцем Марії, Матері Церкви, як відшкодування за власні гріхи та за гріхи святотатства та відступництва у Церкві.

Пошли, Господи, Твоїх Святих Ангелів на чолі зі святим Архангелом Михаїлом, аби вони принесли Твоє небесне світло Папі й учасникам Синоду та звели нанівець плани Твоїх ворогів на синодальному зібранні. Господи, зглянься милосердно на найменших у Церкві, зглянься на приховані душі, які жертвують за Церкву, зглянься на всі сльози, зітхання та благання справжніх дітей Церкви, а через заслуги Непорочного Серця Твоєї Пресвятої Матері встань, Господи, і дай Твоїй Церкві святих пастирів, які за Твоїм прикладом своє життя віддаватимуть за Тебе і за Твоїх овець. Благаємо Тебе, Господи: за заступництвом Пречистої Діви Марії даруй нам святого Папу, який ревно поширюватиме і захищатиме католицьку віру. Вчини це, просимо! За заступництвом Пресвятої Діви Марії дай нам святих і безстрашних єпископів, благаємо Тебе! За заступництвом Пресвятої Діви Марії дай нам святих священників, які будуть Божими мужами, просимо Тебе! На Тебе, Господи, ми покладаємо надію, нехай ніколи не будемо засоромлені. Тобі, Господи Ісусе Христе, нехай буде вся честь і слава у святій Твоїй Церкві. Який живеш і царюєш з Отцем у єдності Святого Духа: Бог на віки вічні. Амінь.

 

29 вересня 2023 року

+ Атанасій Шнайдер

 

Переклад за: pch24.pl