На Білому Домі вивісили прапор ЛГБТ. Єпископ дорікнув президенту
  • Пон, 12/06/2023 - 16:57

Джо Байден разом із дружиною організували в садах Білого Дому свято, метою якого було «вшанування» і промоція ідеології, що прославляє відхилення у сексуальній та статевій сфері. У рамках відзначення «місяця гордості» на резиденції президента США вивісили «прапор» руху ЛГБТ, що – як зазначає консервативний портал «Breitbart» - є порушенням державного закону, що регулює спосіб вивішення прапорів.

Під час «святкування» біля Білого Дому проводили виступи, на яких сексуальні девіанти співали і танцювали на сцені, а інші прогулювались по садах в присутності батьків з дітьми та інших учасників події, пише pch24.pl.

На світлинах зі «святкування» видно як поміж двома американськими прапорами вивішено прапор ЛГБТ, поєднаний із барвами т.зв. «гендерного прапора». Це викликало обурення консервативних організацій та американців, які шанують державні символи, оскільки, згідно приписів, американський прапор повинен завжди бути в центрі і в найвищій позиції. «Це ганьба. Це не лише порушення Кодексу прапорів США, але й яскравий приклад некомпеnентності цього збіговиська в Білому Домі та впертого накидання їхнього порядку денного понад патріотизмом», - коментує сенатор Роджер Маршал.

Свою думку щодо цього висловив і єпиcкоп Джозеф Стрікленд з Техасу. Він поширив у Твіттері допис президента Байдена, де той стверджує, що Білий Дім дає чіткий сигнал країні і світові: «Америка є нацією гордості».

«Боюсь, пане Президенте, що маєте рацію, але пам’ятайте, що після гордості йде падіння…», - прокоментував єпископ.

 

Читайте також: ЄПИСКОП СТРІКЛЕНД РОЗКРИТИКУВАВ БОГОХУЛЬНУ ЗАЯВУ ЄЗУЇТА О. МАРТІНА ПРО МАРШІ РІВНОСТІ