Нардеп від "Самопомочі" Андрій Немировський пропонує парламенту легалізувати проституцію
  • Срд, 23/09/2015 - 12:43

Про це йдеться в законопроекті №3139, зареєстрованому в Раді 18 вересня, передає Еспресо.TV.

Депутат пропонує парламенту прийняти закон "Про регулювання проституції та діяльності секс-закладів", що складається з 12 розділів і 10 статей, і встановлює порядок правового регулювання діяльності у сфері проституції та діяльності секс-закладів.

Нардеп пропонує визначити, що відносини, що виникають у сфері проституції та діяльності секс-закладів, регулюються Конституцією, вищевказаним законом, Кодексом законів про працю та іншими законами та нормативно-правовими актами.

Відповідно до законопроекту послуги інтимного характеру – еротичний, порнографічний показ, демонстрація особою тіла іншій особі на платній основі. 

Повія – фізична особа – підприємець, яка надає послуги інтимного характеру, виконує статевій акт з іншою особою на платній основі.

Проституція – вид підприємницької діяльності метою якого є надання послуг інтимного характеру, вжиття особою дій чи заходів, які роблять її доступною, для виконання статевого акту дій з іншою особою на платній основі.

Секс-заклад – юридична особа, де повії надають послуги інтимного характеру, виконують статеві акти з іншими особами на платній основі.