«Покликання до мужності та відваги» - у монастирі на Голоско відбулися чергові реколекції для хлопців
  • Нед, 17/05/2015 - 15:41

В період з 8 по 10 травня 2015 р. у монастирі на Голоско відбувалися чергові реколекції для хлопців. Темою весняних зустрічей було: «Покликання до мужності та відваги». Цю тему намагався розкрити для всіх присутніх о. Ігор Павлій. Також велике спасибі о. Роману Жиравецькому за досвід капеланства на Сході України, та с. Терезі Водяній, МНІ за розкриття теми чоловічого покликання очима жінки.

Під час реколекцій ми мали нові знайомства. Незважаючи на вікові розбіжності почували себе впевнено, як одна родина. Десь переживали цей спільний досвід на одній хвилі. Старалися заглибитись в цю духовну атмосферу. Крім наук від священика, випала нагода поспілкуватись із сестрою-редемптористкою. Для багатьох це і був кульмінаційний момент реколекцій. Адже с. Тереза з переживанням, вміло донесла тему наших наук.

Дуже хочемо подякувати реколектантам, кухарям, які дуже смачно готували. Дякуємо всім хто створював цю гармонійну атмосферу. Кожному, хто її доповняв.

Хлопці з МХС «Світло Христа»

Реколекції для хлопців в монастирі – це гарна можливість отримати знання, які важливі для чоловіків будь-якого віку. Знайти відповіді, у чому полягає суть і завдання чоловіка в задумах Бога. Це також гарна нагода познайомитись із людьми різного віку, із різних місць Західної України. Атмосфера монастиря, сад з озерцем та спокій є чудовими стимулами до роздумування, а можливість поспілкуватися з братами-монахами нагодою наблизитись до Слова Божого.

Роман Лозинський, 28 років