Розпочалася Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос
  • Суб, 02/08/2014 - 14:21

Сьогодні, 2 серпня 2014 р. Б. розпочалася Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос (Давній Галич) за мир в Україні - повідомила прес-служба Молодіжної комісії, яка організовувала пішу прощу. СТАТИСТИКА: 4600 ПІШИХ ПРОЧАН ВИЙШЛИ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА, 450 З БУРШТИНА І 350 УЧАСНИКІВ ПІШОЇ ПРОЩІ З КАЛУША.

Учасники прощі розпочали свій похід після спільної молитви на Архієрейській Службі Божій в Архікатедральному соборі Святого Воскресіння м. Івано-Франківська, яку очолив Архієпископ і Митрополит Львівський Ігор Возняк. ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримавши благословення Високопресвященного владики Ігоря колона прочан вирушила до Крилоса.
В дорозі учасники прощі матимуть можливість зробити кілька зупинок для того, щоб перепочити, а неподалік від Крилоса паломники матимуть зупинку на обід, який приготує Мальтійська служба допомоги. Опісля усі вирушать в дорогу до с. Крилос, де на прочан чекатиме духовна програма впродовж вечора та цілої ночі.

У неділю, 3 серпня, в 10.00, розпочнеться Архієрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. Особливістю цьогорічної прощі стане хіротонія єпископа-помічника Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Йосафата Мощича.