Щоб надолужити за богохульство ЛГБТ, єп. Стрікленд понесе у євхаристійній процесії мощі св. Івана Павла ІІ
  • Втр, 13/06/2023 - 13:54

Єпископ Джозеф Стрікленд буде нести мощі першого ступеня св. Івана Павла ІІ під час євхаристійної процесії у Лос-Анджелесі. Ця процесія є актом надолуження і протесту проти «ночі ЛГБТ», під час якої виступить богохульна група трансвеститів, перебраних на монахинь.

«Я вважаю, що необхідно виступити чітко і з любов’ю, коли осквернюють або ігнорують правду про смерть Ісуса для нас. Він помер і воскрес для нас, і ми не можемо втомитись ділитись цією доброю звісткою», - сказав єпископ.- «Усі, хто збереться на «Dodger Stadium», є улюбленими дітьми Бога. Вони вільні: можуть відкинути Його любов, але ми надалі повинні їм говорити, що Бог їх любить, а Його Син Ісус закликав нас покутувати за гріхи», - зазначив американський єпископ в інтерв’ю для LifeSiteNews.

16 червня на «Dodger Stadium» запланована нічна вечірка ЛГБТ під назвою «Ніч Гордості». Організаторами є бейсбольна команда «Los Angeles Dodgers», які запросили туди групу богохульних трансвеститів, які стилізуються під так званих «Sisters of Perpetual Indulgence» («Сестри вічної насолоди». Слово «Indulgence» в англійські мові має кілька значень, переважно означає «насолода» але в церковному контексті означає «відпуст» - пер.).

Євхаристійна процесія також відбудеться 16 червня на паркінгу біля стадіону з 14:30 до 19:30 місцевого часу.

Вказуючи на св. Івана Павла ІІ, єпископ зазначив, що цей святий папа у цьому випадку є відповідним посередником, бо його понтифікат стосувався власне краси істини. Нагадаємо, що мощами першого ступеня є кістка або волосся святого.

Говорячи про захід ЛГБТ, запланований на «Dodger Stadium», єпископ Стрікленд вказав на його сатанинський і злий характер. «Ці люди хочуть земних, фальшивих божків грошей і влади, впливу у світі. Це – шлях до пекла. Вони повинні прокинутись. Усі люди віри мають бути сильнішими, ніж будь-коли»,- додав він.