США: У мерії Нью-Йорка провели ініціацію в майстри-масони мера та очільників поліції
  • Птн, 29/09/2023 - 12:38

Відтепер Нью-Йорком офіційно керує масон.

У мерії Нью-Йорка відбулося зібрання, під час якого мера разом із комісаром і комендантом місцевої поліції посвятили у 33-й ступінь в ієрархії секти масонів і проголосили майстрами-масонами. Як наголошують самі корифеї секти, це вперше в місцевій історії, коли щось подібне відбулося в офіційній резиденції мерів. Про це з посиланням на LifeSiteNews повідомляє pch24.pl.

Мер Ерік Адамс не включив цю зустріч до свого офіційного порядку денного, зазначає LifeSiteNews. Однак місцеві керівники поліції прибули туди відповідно до офіційного запису в офіційному розкладі, і в рамках своїх службових обов’язків, які вони виконують за гроші платників податків, вони були посвячені в найвищий рівень посвячення в антихристиянській секті, метою якої є здійснювати революційний порядок.

“Сьогодні, вперше в історії, ми провели Велику Ложу з офіцерами та братами Великої Лінії в палаці Грейсі. Ця унікальна подія послужила для піднесення до гідності майстрів-масонів мера Нью-Йорка, шановного Еріка Адамса, комісара поліції Едварда Кабана та начальника поліцейського департаменту Джеффрі Меддрі”, – читаємо на фейсбук-сторінці “Найпочеснішої Великої Ложі Прінс Хол” .

Мерія Нью-Йорка підтвердила, що церемонія в палаці мера дійсно відбулася. Сама секта також повідомила, що кілька інших місцевих політиків, пов’язаних із міською радою та адміністрацією, були присутні на заході та отримали 32-й ступінь посвячення, таким чином ставши “Високими князями Стародавньої Королівської Містерії та Прийнятого Масонства шотландського обряду північної юрисдикції PHA”.

Крім того, що мер Ерік Адамс має високе звання в нью-йоркському масонстві, він винятково ревний представник Демократичної Партії, і не лише підтримує безкарні вбивства ненароджених без обмежень, але й пропагує модель поліцейської держави зі стеженням за мешканцями.