Триває збір коштів для отримання ліжок для Золочівської ЦРЛ
  • Пон, 14/03/2016 - 23:34

Кожному з нас доводилось хоча б один раз у своєму житті лежати у лікарні. Одними з найважливіших супутників у боротьбі з хворобою є приємний медперсонал закладу та зручне лікарняне ліжко. Якщо говорити про нашу Золочівську ЦРЛ, то стан ліжок у ній може викликати лише співчуття. Сьогодні випала чудова нагода змінити ситуацію на краще.

15  лютого 2016 року директор БФ “Карітас-Золочів УГКЦ“ отець Михайло Сукмановський та голова Золочівської РДА  Володимир Недзельський побували у львівському благодійному медичному закладі – шпиталі імені Митрополита Андрея Шептицького. Цей заклад погодився віддати 36 ліжок-трансформерів, що перебувають у хорошому стані, для нашої Золочівської лікарні. Декілька ліжок вже доставлено у Золочівську ЦРЛ автомобілем підприємства ТзОВ “Карпатські мінеральні води“.  Для того, щоб отримати решту ліжок, потрібно допомогти лічниці імені Митрополита Андрея Шептицького оплатити транспортування сучасних ліжок з-за кордону для її пацієнтів. Необхідно зібрати 1150 євро.

БФ “Карітас-Золочів“ звертається до всіх установ та організацій району, а також всіх небайдужих мешканців і просить долучитись до збору цих коштів. Адже здоров’я – це найважливіша річ у житті кожної людини. У народі кажуть: ”Ніхто не знає, що кого чекає“. І справді, біжиш собі по життєвій стежині молодий, здоровий, енергійний. А вже за якусь мить можеш опинитися на лікарняному ліжку. Об’єднаймось в одну дружню команду і допоможімо нашій лікарні отримати якісні і зручні ліжка, бо вже завтра можемо самі стати її пацієнтом.

На даний час вже більша половина суми є, залишилось зібрати 430 євро.

Всіх бажаючих допомогти просимо звертатись у благодійний фонд “Карітас-Золочів УГКЦ“.