«Творча Майстерня» є місцем, де простір для дії ми даємо Богові, - голова молодіжної комісії Бучацької єпархії УГКЦ
  • Втр, 16/12/2014 - 16:27

14 грудня 2014 р.Б. у м. Чорткові, при парафії Вознесіння Господнього, відбулася передсвятковий аукціон-ярмарок, яку організувала «Творча Майстерня», частина із зібраних коштів, буде передано на потреби воїнів АТО.

«Творча Майстерня», є місцем, не тільки де молодь чи діти, можуть чогось навчитись і провести час. Це є місце, де простір для дії ми даємо Богові. Перед кожним заняттям всі моляться, рівно ж як і на закінчення. Ми вкладаємо у ці вироби свою любов, що зараз є дуже важливим, відчувати любов один до одного у своїх серцях, навіть через такі маленькі, але приємні речі», - поділився з нами о. Мар’ян.

Хочемо додати, що «Творча Майстерня» працює вже від 07 вересня 2014 р.Б., всі охочі можуть проявити та вдосконалити свої вміння з образотворчого та декоративного мистецтва. Метою зустрічей у Майстерні є, насамперед, пізнання самого себе через творчу діяльність, розвиток творчого потенціалу засобами образотворчого мистецтва. На даний момент, з тих, які навчаються у Творчій майстерні було сформовано 4 групи, починаючи із дітей від 3 років, так і включно з дорослими. Координаторами даних занять є Христина та Тетяна Салійчук.