У Флориді скасували ЛГБТ-парад. Причина – новий закон про суспільну мораль
  • Втр, 25/04/2023 - 10:08

Якщо ЛГБТ-активісти стверджують, що їхньою метою не є розбещення дітей, то їхня поведінка у Флориді явно суперечить цьому пропагандистському виправданню. Содомітський парад був скасований після того, як губернатор ДеСантіс оголосив, що підпише закон, який забороняє насильство над дітьми.

 

Як показують події у Флориді, гріх проти природи в ЛГБТ-спільноті нерозривно пов’язаний із безсоромністю та поведінкою, яка порушує суспільну мораль та принижує гідність наймолодших свідків цих скандальних подій.

ЛГБТ-прайд-альянс Флориди скасував свій традиційний парад у Порт-Сент-Люсі. І на майбутнє він встановив вікові обмеження для відвідування таких заходів, куди не допускаються особи віком до 21 року.

Як зізнаються самі адепти ЛГБТ-ідеології, рішення було прийнято після «багаторазових зустрічей з міською владою», і при цьому «з важким серцем». Цікаво, що скасування параду та введення обмежень відбулося ще до підписання нового закону про захист суспільної моралі.

«Місто вирішило, що через ймовірність того, що губернатор підпише останній законопроект, який набуде чинності сьогодні ввечері, нам потрібно бути обережними, це вимагає від нас внести ці необхідні зміни. Ми, очевидно, обурені та розчаровані тим, що це сталося», – заявили в лобістській групі.

Законопроект, який, як очікується, буде підписаний губернатором Флориди Роном ДеСантісом, забороняє «будь-яке шоу, виставку чи іншу презентацію для живої аудиторії, яка повністю або частково зображує або імітує наготу, сексуальну поведінку, сексуальне збудження або специфічну сексуальну активність у присутності дітей».

Закон також роз’яснює, що «непристойна поведінка або непристойна демонстрація імітації геніталій або грудей» і «пропаганда непристойних, ганебних або хворобливих інтересів», які «явно порушують норми спільноти у нашому штаті», також є незаконними.