У монастирі св. Альфонса 5 лютого 2015 р. був освячений та відправлений на схід України броньований автомобіль для військових капеланів
  • Птн, 06/02/2015 - 22:08

У монастирі св. Альфонса 5 лютого 2015 р. був освячений та відправлений на схід України броньований автомобіль для військових капеланів.

Його призначенням буде можливість для капеланів пересуватись по різних блокпостах з метою духовного служіння і підтримки нашим військовим. Цей проект був здійснений спільними зусиллями та пожертвами церковних спільнот, таких як: храм Климента Папи Римського (м. Львів), храм отців-салезіян Покрову Пресвятої Богородиці (м. Львів), та храми отців-редемптористів: м. Львів – св. Йосафата, Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, Матері Божої Неустанної Помочі; м. Тернопіль – Матері Божої Неустанної Помочі та Успіння Пресвятої Богородиці; м. Івано-Франківськ – Матері Божої Неустанної Помочі; м. Новояворівськ – свв. апостолів Петра і Павла; м  Кам’янець-Подільський – св. Йосафата.

Щиросердечно приносимо подяку настоятелям вищезазначених спільнот за фінансову та духовну підтримку у нашій спільній справі.