В перші п’ятниці щомісяця протягом цілого дня можна приступити до Святої Сповіді у Золочівській Церкві
  • Срд, 29/11/2017 - 21:10

Братія францисканського монастиря що служить у Церкві Воздвиження Чесного і Животворного Хреста міста Золочева дає бажаючим можливість приступити протягом цілого дня до Святої Тайни Покаяння.

Сповідь триватиме від 7.00 ранку до 19.00 вечора. Дане рішення братії є пов’язане із бажанням покращити якість Сповіді, тобто, щоб отці котрі приступають сповідати не мусіли спішитись щоб встигнути до Служби Божої і відповідно щоб і каянники мали можливість ретельно приготуватись і гідно пережити Таїнство Божого Милосердя.

Запрошуємо до Сповіді особливо в той період коли не має Богослужіння, бо ж під час богослужіння важко зосередитись так священику як і самому каяннику.

Принагідно пригадуємо 5 умов Доброї Сповіді. Перед Сповіддю просимо помолитись за священика що буде сповідати і за побожну участь у Таїнстві, відтак просимо прочитати 1. іспит совісті, 2. збудити жаль за скоєні гріхи, 3. постановити змінити своє мислення, 4. постановити виправити наслідки своїх гріхів (якщо це можливо) і тоді тільки проситись на 5. Сповідь. Після Сповіді треба подякувати Богові за Його милосердя.

Маємо надію що дана практика закорениться і даватиме добрі плоди.

Францисканська братія монастиря Хреста Святого Дам’яна