Відбулась зустріч медичних капеланів Львівської архиєпархії
  • Суб, 26/04/2014 - 13:51

У Світлий четвер, 24 квітня 2014 р., у лічниці Шептицького (м. Львів, вул. Озаркевича, 4) відбулась зустріч медичних капеланів Львівської архиєпархії. Збори були зорганізовані Комісією ЛА у справах душпастирства охорони здоров'я.

Серед гостей, що завітали зі своїми доповідями на зустріч, були: о. Роман Шафран, синкел у справах духовенства та священичих родин Львівської архиєпархії, о. Андрій Логін, голова патріаршої Комісії душпастирства охорони здоров'я, та о. Сергій Ковальчук, канцлер Львівської архиєпархії.

Під час зустрічі о. Володимир Мощич, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров'я Львівської архиєпархії, презентував новий посібник для бібліотеки капелана: "Взаємодопомога в жалобі. Як потішити та подарувати надію". Він підкреслив особливу актуальність книги, зважаючи на трагічні події, що відбулися і тривають зараз в Україні. Поряд з робочими питаннями, було звернено увагу на святкування Дня хворого ─ 11 травня та прощу медиків, котра відбудеться в День медичного працівника – 21 червня.

Завершилась зустріч спільною молитвою за душі померлих капеланів о. Мирослава Солтиса та о. Василя Сеника, котрі відійшли до вічності у часі Великого посту.

Повідомив о. Володимир Мощич
Фото: Ліля Гуцол

Джерело: www.ugcc.lviv.ua