Військові капелани освятили фігуру Матері Божої у війському містечку Яворова
  • Пон, 18/05/2015 - 13:40

У неділю, 17 травня 2015 року, військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ освятили фігуру Матері Божої у військовому містечку 24-ої ОМБ ім. Данила Галицького у місті Яворів, Львівської області.

Чин освячення фігури Божої Матері здійснили: о. Андрій Сіданич - військовий капелан Ліцею ім. Герої Крут та священнослужитель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (м. Львів), о. Володимир Шидловський - парох храму Покрови Пресвятої Богородиці (м. Яворів) та військовий капелан 24-ої ОМБ ім. Данила Галицького та бр. Юрій Балух, працівник Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ.  Участь в освяченні також взяли учасники АТО з родинами, сім'ї загиблих Героїв, які мешкають у військовому містечку та мешканці Яворова.

По завершенні чину освячення фігури Матері Божої, капелани разом із присутніми спільно помолились Молебень до Богородиці, у якому просили Матері Божої покрову для всього українського війська, миру та спокою в Україні.

Звертаючись до присутніх, о. Андрій, просив жителів військового поселення не переставати заносити свої молитви до Богородиці за мир та спокій у нашій Батьківщині, за усіх військових, які боронять українську землю, за усіх поранених, полонених та безвісти пропавших.