Владика Ігор помолився разом з прочанами, що йдуть до Унівської лаври
  • Срд, 27/08/2014 - 14:44

У вівторок, 26 серпня 2014 року, о 7.30 Митрополит Ігор очолив Архиєрейську Божественну Літургію у храмі Покрову Пресвятої Богородиці, що в с. Верхня Білка. У такий спосіб владика Ігор молитовно підтримав прочан, серед яких чимало молоді, що прямують до Святоуспенської Унівської лаври.

Разом з Митрополитом милилися священики, які йдуть прощею, учасники паломництва, а також о. Михайло Моравський, адміністратор храму та парафіяльна спільнота.

Окрім молитви, владика Ігор також звернувся до прочан із батьківським словом підтримки.«Просіть Господа о прощення різних провин нашому народові, що чинить помилки, подібно до синів Ізраїлю, яким радо прощав милостивий Бог: «… Але ти - Бог скорий прощати, добрий і милосердний, довготерпеливий і многомилостивий, - ти їх не покинув» (Неєм 9,17)», - сказав Митрополит.«Постарайтеся пройти цей означений шлях в можливій мовчанці, молитві та глибоких роздумах про життя пречистої Діви Марії. Її життя не було легким, навпаки, складним, повним різних випробувань й терпіння, мимо того, що була матір’ю Сина Божого», - застановив прочан владика Ігор. 
Нагадаємо, що молитовний намір цієї ХХІІІ прощі до Унівської лаври -  «Мир і єдність подай нам, Господи!».