Запрошення на участь у Міжнародній літній школі у Берліні
  • Втр, 08/04/2014 - 20:47

Комісія УГКЦ Справедливість і Мир, Соціальна Академія «CiV» та Соціальна Академія Берліну запрошують взяти участь у Міжнародній літній школі на тему: «ЯКІ ЦІННОСТІ МАЄ ДЕМОКРАТІЯ ТА ЯКИХ ЦІННОСТЕЙ ЇЙ БРАКУЄ», яка пройде у місті Берлін (Німеччина) з 25 по 30 серпня 2014 року.

Літня школа являє собою комплекс лекцій, презентацій, тренінгів та майстер-класів з суспільно-політичної діяльності у світлі соціальної доктрини Церкви.

Справжня демократія – це не лише результат формального дотримання низки правил, а плід свідомого вибору цінностей, які лежать в основі демократичних процедур. Це такі цінності, як гідність кожної людської особи, дотримання прав людини, відданість спільному благу як меті та провідному критерію політичного життя. Якщо немає згоди щодо цих цінностей, втрачається найглибший сенс демократії, а її стабільність опиняється під загрозою.

Для участі в літній школі запрошуються студенти та аспіранти старших курсів ВНЗ України. Обов’язковою умовою участі в школі є добре володіння німецькою або польською мовою.

Проживання, харчування та внутрішні трансферти в місті Берлін під час проведення літньої школи будуть організовані за рахунок організаторів Школи.

Оплата проїзду учасників до місця проведення та в зворотному напрямку – за рахунок самих учасників.

Для участі в Літній школі необхідно написати есе на тему літньої школи та направити заявку на електронну адресу: commission@iupax-ugcc.org 

Учасник може подати на конкурс не більше однієї авторської роботи. Учасникам конкурсу пропонується у написанні есе дотримуватися такої структури:

• Вступ, у якому здійснено постановку проблеми.
• Теза, аргументи.
• Висновок, у якому підсумовується думка автора.

ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ РОБІТ:

• стиль Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1,5;
• поля по 2 см з кожної сторони;
• вирівнювання по ширині;
• обсяг 5-7 друкованих сторінок формату А4.

Обов’язково вказати:

- Прізвище, ім’я, по-батькові автора;
- Найменування навчального закладу, курс;
- Контактний телефон, адресу електронної пошти.

Останній термін подання есе та заявки – 5 червня 2014 року. Найкращі есе будуть опубліковані, а 5 найкращих авторів зможуть взяти участь у Літній школі у Берліні (Німеччина).

Інформаційна служба Комісії УГКЦ Справедливість і Мир