Джастін Бібер: До одруження відмовився від сексу, щоб посвятити себе Богові
  • Нед, 10/02/2019 - 18:12

Поп-зірка Джастін Бібер в нещодавньому інтерв’ю для журналу «Vogue» розповів про те, що разом зі своєю дружиною Хейлі утримувались від сексу до одруження. Всесвітньо відомий співак говорив про свою віру в Бога та погляди на секс, що йдуть в розріз з сучасним світським розумінням.

24-річний співак одружився у вересні минулого року із моделлю та телеведучою Хайлі Болдуін, однак саме святкування запланували провести цього року. Вони були знайомі близько десяти років, зустрічались три роки тому, а потім на деякий час розійшлись.

Бібер розповів «Vogue», що мав залежність від сексу, тому вирішив скласти обіцянку стриманості. Співак утримувався від сексуальних відносин з Хейлі впродовж року, починаючи від літа минулого року, коли вони знову зійшлись.

Бог «не каже нам не займатись сексом, бо він хоче встановлювати правила і все таке», - говорив Бібер. – «Він каже: Я намагаюсь захистити тебе від болю і образи. Я вважаю, що секс може спричинити багато болю. Деколи люди займаються сексом тому, що їм не є достатньо добре. Бо їм бракує самооцінки. Жінки це роблять, і чоловіки це роблять. Я вирішив ще раз посвятити себе Богові в такий спосіб, бо дійсно відчував, що так буде краще для моєї душі».

«І я вірю, що в результаті Бог благословив мене з Хайлі», - продовжив він. – «Це – свого роду бонуси. За добру поведінку отримуєш винагороду».

Як інформує LifeSiteNews, це вже не перший раз співак Бібер робить заяви, які явно суперечать світській лівацькій культурі, що домінує в індустрії розваг. У 2011 році тоді ще 16-річний Джастін заявив в інтерв’ю для журналу «Rolling Stone», що вважає аборт «вбивством дитини». Через два роки після того його мати Петті Маллет виступила виконавчим продюсером короткого фільму «Crescendo», який висвітлює пролайф лінію в житті Людвіга ван Бетховена.

Дружина співака раніше в інтерв’ю для «Today» говорила про свій перший досвід подружжя і труднощі, з ним пов’язані: «Ми боремось за те, щоб все робити правильно, щоб побудувати здорові відносини. Я хочу, щоб люди про це знали. Ми стартували з щирої позиції. Однак ми – двоє молодих людей, які вчаться по ходу. Я не збираюсь брехати, що наше подружжя – це якась фантастична мрія. Завжди буде важко. Це – вибір. Ти не відчуваєш шалену любов кожного дня. Так не буває, що ти прокидаєшся кожного дня з думкою: «Я дуже закохана в нього, а він – ідеальний». Шлюб полягає зовсім не в цьому. Він полягає в тому, щоб  приймати виклик недосконалого союзу любові».