Голова молодіжної комісії УГКЦ про «права» геїв
  • Суб, 06/06/2015 - 17:08

Голова Комісії УГКЦ у справах молоді о. Ростислав Пендюк у своєму публічно профілі в соціальній мережі «Фейсбук» висловив своє ставлення до питання «прав» ЛГБТ груп:

«Рівні права? Про що мова? Так, цим людям належать права громадян України. Так, їм належить піклування і турбота... Вони, з різних причин, мають відхилення і потребують допомоги у їх подоланні. Ось це так. Але вони дуже майстерно переводять дискусію з хворої голови на здорову. Вони хочуть вмовити, що їх відхилення - це норма, а хто думає інакше, той якраз має відхилення.

Ви можете захищати геїв, лесбійок, можете дбати про права наркоманів і алкоголіків на рівність. Ви можете говорити, що виховання батьками дітей є, з економічної точки зору, невигідно. Ви можете ще багато інших "модних" речей лобіювати.

Але, тоді, Ви станете свідками, як під схвальні оплески "світової спільноти", з яскравими показниками наш народ і наше суспільство з "шаромом" вмиратиме.

Є лише один спосіб щоб народ жив і розвивався: турбота про розвиток СІМ'Ї! Тієї, яку Бог задумав: чоловік, жінка і їх діти. Це фундамент. Про все інше потрібно і варто дбати, при умові, що цей фундамент є в нормі.» - пише отець Пендюк.