ЛГБТ-активісти в США погрожують християнській сімейній парі
  • Срд, 16/03/2016 - 21:03

ЛГБТ- активісти погрожують сімейній парі, християнська постава якої не дозволила спекти торт для церемонії  "весілля" одностатевої пари.

Еді і Девід Делорм почали працювати в Kern's Bake Shop  в минулому році, але проблема як повідомляється, виникла після того, як вони відмовилися 17 лютого спекти торт Бену Валенсії і Луїсу Мармолейо. Майкл Беррі, юрист з First Liberty, який представляє  Делормів, говорить, що на адресу християн почали надходити погрози фізичної розправи, з’явилися брехливі відгуки про магазин в соціальних мережах, зловмисні коментарі на  Facebook.

"Нашому  [17-річному] сину  ... дзвонили з погрозою спалити наш будинок  і завдати йому фізичних пошкоджень" сказала Еді. "Це було, напевно, найгірше." Крім цього активісти ЛГБТ кілька разів завдали незначних пошкоджень майну християн.

Християни повідомили про  акти вандалізму і загрози шерифові Harrison County. Офіс шерифа послав представника поговорити з Делормами і тепер область патрулюється, щоб упевнитися, що більше ніякі акції не вчиняються проти них.

Делорми кажуть,що вони не мають намірів нападати на  одностатеві пари, а лише  щиро притримуються християнських переконань. Вони також відмовляються виготовляти солодощі, які пропагують  алкоголь, тютюн, азартні ігри та торти з непристойними надписами.

Оскільки торти призначені для святкування весіль, "ми хочемо зробити кожен торт найдосконалішим, саме таким, яким би хотіли його бачити молодята ... ми дійсно вкладаємо себе в нього, і отримуємо задоволення, коли бачимо радість в їхніх очах".

"Цей торт використовується для святкування союзу. Ми не відчуваємо, що повинні брати участь в святкуванні одностатевого союзу, тому що це порушення нашої віри".

Девід сказав, що, коли їх турбують телефонними дзвінками і фальшивими замовленнями, вони просто бажають доброго дня. Біблія вимагає від нас підставити іншу щоку, так ми і робимо.

"Ми сподіваємося, що кожен буде підходити до цієї ситуації з розумінням і повагою", сказав Майкл Беррі LifeSiteNews. "У суспільстві люди мають різні точки зору. Ми повинні захистити різноманітність думок і право людей мирно стояти на своїх принципах. Було б дуже недоречним подавати позов. Обидва закони, державний і федеральний  захищають право Делормів провадити їх бізнес відповідно до їхньої віри".