Молодь на СДМ перегляне фільм про Карла Акутіса
  • Суб, 22/07/2023 - 16:56

Карло Акутіс, один із покровителів Світових днів молоді (СДМ), буде присутнім на ньому в особливий спосіб: у середу, 2 серпня, о 16:30 у кінотеатрі Sao Jorge у Лісабоні відбудеться показ першого фільму про блаженного – «Небеса не можуть чекати».

У португальській столиці на зустрічі, на якій збереться понад мільйон молодих людей з багатьох країн, до неділі, 6 серпня, перебуватиме Папа Франциск, щоб очолити цю важливу подію, що проводиться кожні три роки.

Дистриб’ютор фільму, European Dreams Factory, називає важливим кроком у своїй історії на підтримку кіно з цінностями цей показ фільму на СДМ. «Небеса не можуть чекати» – це один із найкращих фільмів, що ми розповсюджували до сьогодні», – зазначають у компанії.

Таким чином, тисячі молодих людей з усього світу зможуть безкоштовно насолодитися цим унікальним та особливим показом фільму, який вже переглянули понад 200 000 глядачів у різних країнах і який зібрав ще майже 40 000 у кінотеатрах лише в Іспанії за шість тижнів, коли він був на афішах.

Режисер і сценарист Хосе Марія Завала у кінострічці «Небеса не можуть чекати» відтворює коротке, але напружене життя Карло Акутіса, беатифікованого Папою Франциском у жовтні 2020 року та померлого у віці п’ятнадцяти років від лейкемії. Його заступницька сила продовжує бути надзвичайною і сьогодні.