"В людськім тілі Божий Син прийшов нині в Вифлеєм, щоб спасти цілий світ"
  • Втр, 02/01/2024 - 21:18

Утіловлення Ісуса - це приниження Бога до рівня людини. Творець приймає тіло Свого творіння. Ця подія є настільки неймовірною, що частина ангелів на чолі з Люцифером не змогли цього прийняти і відмовились поклонятись БогоЧоловікові.

Ісус пройшов увесь шлях тіла від внутрішньоутробного формування, зростання, зрілості і аж до кінця - смерті. Цим Він показав важливість тіла. А Воскресінням і Вознесіння в тілі Христос підняв його гідність до небесного рівня.

Думаю, що саме це є причиною війни диявола проти тілесності, ідентичності, гідності і життя загалом. Він не має власної глини, не може сам нічого створити, тому викручує, спотворює те, що створив Бог. Неймовірні числа жорстоких внутрішньоутробних вбивств; тяжкі розлади сексуальної ідентичності; втрата розуміння того ким ми є і в чому наше покликання; пришвидшена смерть "незручним" людям. В цьому всьому (і ще в усякому іншому) тепер живемо - загублені, розгублені, розхитані і налякані.

Проте, ми покликані до більшого - до святості та досконалості. І зі слів Бога, маємо їх осягати вже на землі, в тілі. Христос Своїм втіловленням, життям, мукою, смертю і воскресінням вислужив всі необхідні для нас ласки. А через Церкву подав нам чіткі вектори руху. Від нас треба лише бажання і співдію.
Якщо потребуєте допомоги, аби стати на шлях віднайдення себе, своєї цінності, відкритості на свої бажання, то люди готові Вам допомогти є!

З 19 по 21 січня, в Брюховичах відбудеться курс "Теологія тіла: про що розповідають наші тіла". Там в доступній формі буде донесено благу звістку, проголошену св.Іваном Павлом ІІ до чоловіків і жінок 21 століття. Пані Орися Уська @orysiauska , доктор теології, яка особисто досвідчила зцілюючу силу Божої любові, готова поділитися нею. Сердечно запрошую Вас доєднатись до цього захоплюючого заглиблення, яке змінить Ваше життя!