В приміщенні Митрополичої Курії РКЦ відбувся IV Доброчинний Різдвяний Ярмарок «Даймо Надію»
  • Нед, 20/12/2015 - 19:48

19 грудня в приміщенні Митрополичої Курії відбувся IV Доброчинний Різдвяний Ярмарок «Даймо Надію». Від імені Архієпископа Мечислава Мокшицького, котрий того дня перебував у Римі, присутніх привітав Генеральний вікарій Львівської Архідієцезії о. інфулат Юзеф Павлічек.

До присутніх звернулися зі словом Почесний голова Благодійного Фонду «Даймо Надію», настоятель митрополичої базиліки о. прелат Ян Нікєль, президент Фонду Ірина Галамай, Генеральний консул Польщі у Львові Вєслав Мазур, посол до польського Сейму Мечислав Мязґа. У дарунок від консульства Фонд «Даймо Надію» отримав ноутбук.

Цього разу відбувся збір коштів на візочок для невиліковно хворої дитини – п’ятилітнього Юрчика Клюса. До благодійної акції долучилися катедральна молодь, Лицарі Колумба, Генеральне консульство Польці у Львові, Почесне консульство України в Перемишлі, Кредобанк, Католицький Університет Третього віку зі Львова і Університет Третього віку зі Стрия, Асоціація польських підприємців Львівщини, інші спільноти.

Упродовж кількох годин розігрувалася лотерея, відбувалися майстер-класи і забави для дітей. Можна було придбати оригінальні сувеніри, почастуватися гарячими ковбасками, канапками і солодкою випічкою, а також послухати виступи творчих колективів.