Блаженніший Святослав відвідав будівництво нового храму УГКЦ в Житомирі
  • Втр, 22/03/2016 - 12:33

21 березня 2016 р., Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відвідав будівництво храму Святого Василія Великого УГКЦ в Житомирі.

Під час оглядин будованої церкви Предстоятель зауважив, що попри несприятливі умови, будівництво нового храму все ж таки ведеться і вже видно перші плоди невтомної праці людей, які дбають про ріст місцевої Церкви.

Як розповідає о. Віталій Сидорук, парох храму Святого Василія Великого УГКЦ у Житомирі, черговий приїзд Блаженнішого Святослава до парафії є великим значенням для цієї громади: “Це додає нам впевненості в доброму майбутньому нашої Церкви, адже Його Блаженство за нас не тільки думає та дбає, але й докладає зусиль щоб цей храм ріс, і щоб наші вірні себе зручно тут почували”, – зазначив священик.

Під час огляду будівництва о. Віталій подякував Предстоятелю за відвідини та молитви Патріарха за вірних УГКЦ в Житомирі: “Ваш візит та пастирське благословення уможливить якнайшвидше закінчити будівництво храму, в якому наші вірні молитимуться в Ваших наміреннях, та за тих, хто спричинився до будови цієї церкви”, – сказав о. Віталій.