Футболіст Олів'є Жиру закликав молодь на СДМ стати учнями Христа
  • Срд, 02/08/2023 - 17:29

Олів’є Жиру, професійний французький футболіст і вірний християнин, 1 серпня поділився відеозверненням до 40 000 молодих французів на СДМ у Лісабоні, Португалія, під час заходу під назвою “Час французів”. Про це пише CNA

“Ви, 40 000 французів, об’єднані вірою в Ісуса, які ви прекрасні! Ви, які проголошуєте Добру Новину, ви є знаком надії”, – сказав 36-річний форвард.

Він додав: “Я знаю одне, і це точно: Бог чекає на вас і хоче говорити до кожного з вас. Не бійтеся слухати Його і говорити до Нього, тому моліться”.

Далі Жиру сказав, що хоча футбол є його великою пристрастю, його любов до Христа так само важлива, як і його професійна футбольна кар’єра, і він подякував Богу “за те, що Він зробив, і [що Він] продовжує робити великі речі в моєму житті”.

“Я хочу бути Його апостолом, служити Йому в самому серці своєї пристрасті як футболіст, а також у своєму щоденному житті. Наслідування Ісуса дає мені радість, силу, спокій; а отже, мир”, – додав він.

Зараз Жиру грає за “Мілан” і національну збірну Франції, і впродовж своєї кар’єри він дуже відкрито говорив про свою віру. У 2019 році в інтерв’ю французькому християнському журналу під назвою Jesus він сказав: “Я намагаюся говорити про свою віру, коли можу. Я відчуваю, що маю використовувати свій медіа-профіль, щоб говорити про свою відданість Ісусу Христу та про те, що мене хвилює”.

На внутрішній стороні його правої руки витатуйовані слова “Dominus regit me et nihil mihi deerit”, що у перекладі з латини означає “Господь — мій пастир, нічого мені не бракуватиме”, посилання на Псалом 23.

Француз закликав паломників СДМ стати “спортсменами Бога”.

“Прислухайтесь до Його слова, наважуйтесь закинути сіті… станьте учнями-місіонерами, спокійно покладіть свою довіру на Ісуса, запросіть Бога у своє життя. Працюйте для єдності всіх. Ми отримали одне хрещення, ми ходимо разом у воскреслому Ісусі”.

Він подякував молоді за “присутність” і “ентузіазм”.

На завершення Жиру поставив молодим людям запитання: “Якби Ісус стояв перед вами, що б ви хотіли Йому сказати?”