Глава УГКЦ подякував керівнику Відділу розвитку Патріаршої курії УГКЦ «за жертовну та багаторічну працю для добра Церкви»
  • Птн, 12/08/2016 - 17:27

Прагну щиро подякувати за вашу жертовну багаторічну працю в Патріаршій курії УГКЦ, яка увінчалася славними плодами для добра нашої Церкви. Десятки відділів, комісій та інших церковних структур могли існувати та здійснювати проекти завдяки вашому професіоналізму, що, зокрема, включає в себе створення команди фахівців та розроблення чіткої фінансової моделі роботи Відділу розвитку. Єдиний, хто зможе перелічити всі ці діла є Господь Бог.

Пише у Патріаршій грамоті Глава УГКЦ Блаженніший Святослав п. Тетяні Ставничій, керівнику Відділу розвитку Патріаршої курії УГКЦ.

Додамо, п. Тетяна більше пятнадцяти років очолює даний Відділ в УГКЦ. Незабаром п. Тетяна розпочне своє служіння в Американській Єпископській Конференції у Вашингтоні (США).

Глава Церкви дякуючи їй за ревне служіння, склав їй сердечну подяку та своє визнання: «Дякуємо Богу за вас і ваше служіння та поручаємо Його святій опіці вашу подільшу роботу, аби вона була благословенною, успішною та мирною. Нехай милосердний Господь вас благословляє, а Пресвята Богородиця покриває вас своїм пресвятим омофором. Прийміть нашу вдячність та побажання многих та благих літ».