Глава УГКЦ відвідав учасників курсу місійного служіння
  • Нед, 28/06/2015 - 15:14

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відвідав учасників курсу місійного служіння для семінаристів передостаннього року навчання у Львівській духовній семінарії.

Патріарх разом з головою ПМВ Владикою Йосифом (Міляном) відслужили Святу Літургію.
Блаженніший подякував владиці Йосифу, "який вже 5-й рік поспіль дбає про місійне виховання семінаристів усіх семінарій України, організовуючи цей курс".

Він також подякував усім викладачам і лекторам-місіонерам, які приїхали з різних куточків світу, щоби поділитися своїм місійним досвідом зі студентами.

Глава УГКЦ закликав семінаристів бути щедрими, відповідаючи на потреби Церкви. "А Господь завжди буде щедрий з вами", - підкреслив Патріарх.

Блаженніший Святослав поділився з учасниками курсу своїм досвідом місійного служіння. "Я поїхав з семінарії на місійну працю фактично на інший кінець світу - до Аргентини. Я намагався бути щедрим з Господом Богом. І бачите, наскільки щедрим до мене виявися Господь", - зазначив Глава УГКЦ.

Блаженніший закликав семінаристів не боятися відповідати на виклики, які сьогодні стоять перед Церквою, зокрема і в питанні служіння на місійних теренах. "Якщо справді хочете відчути себе потрібними, то будьте готові відповісти на потреби нашої Церкви", - звернувся Патріарх до учасників курсу.

Після цього Блаженніший Святослав разом з Владикою Йосифом вручили сертифікати семінаристам про закінчення курсів місійного служіння і поспілкувалися з братами.