Голову Центру Військового Капеланства нагороджено відзнакою Державної Прикордонної Служби
  • Срд, 27/05/2015 - 17:37

Сьогодні, 27 травня 2015 року, о. Степан Сус - Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та о. Тарас Михальчук - капелан військового ліцею ім. Героїв Крут взяли участь у святкування з нагоди Дня Прикордонника, які відбулись в Західному регіональному управлінні Державної Прикордонної Служби України (м. Львів, вул. Мечнікова, 16а)

Під час урочистостей, начальник Західного регіонального управління ДПСУ, генерал-майор Володимир Плешко вручив о. Степану Сусу відзнаку Державної Прикордонної служби та висловив щиру вдячність військовому душпастирю, усім капеланам та прихожанам Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) за духовну та матеріальну підтримку.

Пригадуємо, що напередодні до Дня Прикордонника, у Гарнізонному храмі відбулись урочистості з нагоди освячення прапора Прикордонної служби України, який було встановленно поряд із іншими стягами військових та силових структур, які знаходяться у Гарнізонному храмі та духовну опіку над якими здійснюють військові душпастирі.