Храмове свято у Севастополі
  • Пон, 01/09/2014 - 14:00

31 серпня 2014 року Божого в каплиці Успіння Пресвятої Богородиці м. Севастополя відбувся храмовий празник. Цю урочистість очолив настоятель вірних УГКЦ м. Євпаторії отець Богдан Костецький, котрий відслужив святкову Святу Літургію та виголосив Слово Боже. Це була дійсно велика подія для севастопольців у цьому році!

На цю урочистість, щоб підтримати своїх одновірців,  прибули віруючі греко-католики м. Євпаторія разом із своїм церковним хором. Важливою була присутність римо-католицького священик о. Анатолія, який послужив усім бажаючим Святою Тайною Сповіді.

Після Служби Божої о. Богдан звернувся до віруючих з вітальним словом.

«Сьогоднішня Ваша присутність тут у каплиці є свідченням  духовної реабілітації вашої громади у ці важкі часи випробовувань. Сучасний християнин мусить виявляти мужність у захисті права жити за вченням Євангелія. Глава і Отець нашої Церкви Блаженніший  Святослава в особливій спосіб молиться і просить Божого благословення для всіх, хто  отримав духовні рани внаслідок останніх подій» - сказав священик.

Відтак о. Богдан Костецький передав вітання севастопольцям з нагоди храмового свята від адміністратора Кримського владики Михайла (Бубнія) та подякував усім, які у цей день своїми молитвами долучились до радісного парафіяльного свята.

Завершились святкування освяченням води та окропленням нею усіх парафіян, а також спільною трапезою.

Прес-служба Кримського екзархату