Християни Пакистану продовжують будувати церкви, незважаючи на погрози
  • Срд, 11/11/2015 - 10:46

Християнська асоціація «Надія на світло», незважаючи на погрози ісламських радикалів, почала будівництво нової церкви в селищі Сехарі на північному сході Пакистану.

Сьогодні в Сехарі проживає 36 християнських сімей. Вони збираються на богослужіння біля маленького землебитного будиночка, нездатного вмістити всіх охочих. У жовтні «Надія на світло» розпочала будівництво церкви, завдяки якій християни зможуть молитися в гідних умовах.

За словами директора асоціації Сохейля Фармана, більшість місцевих мусульман нічого не мають проти будівництва церкви. Проте, продовжив пакистанський християнин, нещодавно він отримав погрози від радикалів, які зажадали припинити будівництво. «Це мусульманська країна, і ми не можемо дозволити тобі продовжувати будівництво церков», – йшлося в листі.

Незважаючи на погрози, Фарман має намір продовжити розпочате, хоча він допускає, що в деяких місцях задля безпеки роботи можуть тимчасово припинити. Глава «Надії на світло» також розповів, що його асоціація має школу, в якій навчаються як християнські, так і мусульманські діти.