Хвилююча зустріч: Міс Німеччина – 2016 зустрілася з Понтифіком
  • Чтв, 16/06/2016 - 19:14

Лена Бродер - «Miss Germany 2016» - зустрілася в Римі зі Святішим Отцем в межах його щотижневої загальної аудієнції. Найкрасивіша вчителька релігії в Німеччині передала Понтифіку перший примірник своєї книги «Краса в мені - з вірою до успіху».

При цьому 26-річна красуня обмінялася кількома словами з Папою Франциском на площі Св. Петра. За даними організаторів конкурсу краси, це сталося вперше за 89 років проведення конкурсу, що Понтифік прийняв «Miss Germany».

Зустріч зі Святішим Отцем дуже схвилювала, визнала Бродер. «Я сказала йому, що молюся за нього». Далі вона повідомила Папі Франциску про те, що її учні і вона дуже хотіли би, щоби Понтифік відвідав Німеччину. Особливо вразило її, що Папа Римський відкритий до всіх людей, в першу чергу до хворих, він бере їх за руку і дивиться їм в очі. «Це приклад для нас», - додає дівчина.

Лена Бродер викладає у середній школі в Хавіксбеку під Мюнстером католицьке вчення та домоведення. У лютому 2016 року її обрали новою «Miss Germany». 21 червня у продажу з'явиться книга красуні, пілотний примірник якої на площі Св. Петра для Понтифіка був переданий у супроводі єпископа Трірського Стефана Аккермана.