Єпископ Кривицький: тепер ми краще знаємо, що потрібно для щастя
  • Срд, 07/12/2022 - 11:04

Ординарій Київсько-Житомирської дієцезії єпископ Віталій Кривицький SDB про відзначення спомину святого Миколая та День Збройних Сил України.

«Згадуючи сьогодні святого Миколая, ми усвідомлюємо, як змінилося за останні 9 місяців наше ставлення до подарунків. Що стало важливішим за солодощі? А чим кожен з нас зміг би пожертвувати заради перемоги та миру в рідному місті?

Ми краще тепер знаємо, чого насправді люди потребують для щастя. Ми раді чистій воді у крані, помірному теплу в оселі та можливості зателефонувати до близької особи, щоб упевнитися, що з нею все гаразд. Не лише діти потребують подарунки.

Бог, через св. Миколая, отримує тепер особливі листи, адресовані з України.

А ще ми молимося за наших захисників та захисниць. Не лише сьогодні, в День Збройних Сил України. Їм тепер є складніше ніж багатьом з нас, але від їх відваги та незламності залежить майбутнє України.

Нехай Бог оберігає кожного та через заступництво св. Миколая, подасть кожному воїну те, у чому він має потребу саме тепер. А ті, хто зможе їм це переказати (на передову і не тільки), нехай не баряться.

Зі святом св. Миколая! З Днем Збройних Сил України!», – пише єпископ Віталій на своїй сторінці Facebook .