Італійські науковці будуть спростовувати нісенітниці ідеології ґендер
  • Суб, 31/10/2015 - 16:52

В Італії було створено наукову комісію для захисту сім’ї. Вона покликана для викриття псевдонаукової брехні та слоганів, які використовує ідеологія ґендер. До складу комісії входять відомі педіатри, гінекологи, психіатри, психологи, педагоги та філософи.

 

Речником групи науковців ж професор Массімо Ґандольфіні, нейрохірург і невропсихіатр з університету Брешії. Він відзначає, що ідеологія ґендер часто покликається на наукові аргументи, яким проте бракує правильного обґрунтування, або ж вони просто брехливі. На його думку, створення комісії виявилося необхідним з огляду на культурні міни, які відбулися в останні десятиліття.

Ще тридцять років тому нікому би не прийшло в голову, що хтось може вільно вибирати свою статеву ідентичність, всупереч біологічним замовленням, або ж, що дитині для її правильного розвитку не потрібні батько і мама. Сьогодні про це говорять відкрито, хоча для цього немає жодних наукових підстав, вся наукова література від початку XX століття аж по сьогодні промовляє проти ідеї гомобатьківства.

Пора повернутися до нашого наукового і культурного коріння – акцентує професор Ґандольфіні.