Кардинал Мюллер: Папу використовують для побудови Нового світового порядку 2030
  • Втр, 03/10/2023 - 16:02

Кардинал Герхард Людвіг Мюллер схвально відгукнувся про dubia, які п’ятеро кардиналів надіслали до Папи Франциска у справі Синоду про Синодальність. Водночас він застерігає перед «турбопапалізмом», який дозволяє використовувати особу наступника св. Петра у справі побудови Нового світового порядку 2030.

LifeSiteNews запитали кардинала про його ставлення до dubia.

«Впродовж останніх 10 років я обороняв католицьку доктрину від псевдо-модернізму, таким чином виконуючи перед Богом мою відповідальність за ортодоксійну доктрину, як єпископ і як кардинал. Тішусь, коли інші у свій спосіб роблять те, що необхідно і нагадують Папі про його обов’язки, дані йому Богом для збереження Церкви «в науці Апостолів»,- відповів він.

Кардинал Мюллер зазначив, що зараз панує свого роду єресь, відповідно до якої Бог об’являється лише Папі Франциску через безпосередній контакт із Святим Духом, а єпископи мають сліпо повторювати ці так звані об’явлення, стаючи таким чином керованими маріонетками. Тим часом, як пише кардинал, єпископ є наступником Апостолів і автентичним вчителем Євангелії Христа.

«Кожен католик вірить в Бога і католицьку істину, що єпископи Риму є правомірними наступниками св. Петра. Однак кожен теологічно освідчений учень Христа протиставиться карикатурі папства, як і тій з антиримських полемік реформаторів, як і справді папужному і некатолицькому неопапізму, який можна назвати papagayismo»,- вказує він.

На завершення кардинал Мюллер стверджує, що секулярна громадська думка намагається висміювати католицьку віру і використати Папу для побудови Нового світового порядку 2030.