Кардинал Мюллер: В Європі, Канаді і США Ісуса сьогодні б посадили до в’язниці
  • Пон, 01/01/2024 - 17:06

Сьогодні Ісус потрапив би до в’язниці за те, що говорив правду про шлюб між чоловіком і жінкою, сказав кардинал Герхард Мюллер.

Колишній префект Конгрегації Доктрини Віри, кардинал Ґерхард Людвіг Мюллер дав інтерв’ю GBNews, де, серед іншого, розповів про спотворену концепцію свободи, пише pch24.pl.

«Я думаю, що Ісуса засудили б сьогодні не лише за те, що він сказав, що він Месія. У Канаді, США чи країнах Європи його б посадили за те, що він говорив правду про шлюб між чоловіком і жінкою, – сказав політик.

Кардинал також прокоментував санкції, які торкнулися кардинала Раймонда Лео Берка. Він закликав Папу до більшої поваги у внутрішньоцерковних дебатах. Святіший Отець повинен ставитися до інших пастирів як до своїх братів. За словами кардинала Мюллера, покарати кардинала Раймонда Берка шляхом забрати в нього римську квартиру та ватиканську зарплату суперечить цінностям Церкви.

«Називати критиків ворогами Папи свідчить про нехристиянський дух», — сказав він. – «Позиція Папи в Церкві не визначається ідеологією», – наголосив він.