Кім Девіс – американський держслужбовець, яка відмовилась реєструвати гомо-«шлюби», на свободі
  • Срд, 09/09/2015 - 00:58

8 вересня Кім Девіс, американського держслужбовця, яка відмовилась видавати ліцензії на одностатеві «вінчання» звільнено з в’язниці.

Що коли не було відоме рішення про її звільнення біля в’язниці зібралися люди, щоб молитвами підтримувати Кім Девіс.  До цих людей також доєдналося двоє республіканських кандидатів на пост президента США – Тед Крус та Майк Хакабі.

«Я вражений готовністю нашого уряду толерувати будь-які релігійні переконання тільки не християнські» - заявив на мітингу Майк Хакабі.

На виході з в’язниці Кім Девіс християнськими піснями «Amazing Grace» і «Боже, благослови Америку» зустрів натовп її однодумців. «Дуже всім дякую. Я дуже всіх вас люблю» -  звернулася пані Девіс до своїх прихильників, - «Я просто хочу віддати слав Богу. Його народ знову згуртувався. І ви – сильні люди».

Бувший губернатор Арканзасу, а тепер республіканський кандидат у президенти США, Майк Хакабі, ще до звільнення пані Девіс з в’язниці заявив, що він готовий потрапити до в’язниці замість Кім Девіс. Він також заявив, що готовий і далі провадити боротьбу проти тих, «хто хоче відібрати нам нашу свободу і совість».

Як заваляють адвокати Кім Девіс, вона і надалі не буде видавати ліцензії на одностатеві «вінчання», не подаватиме у відставку, а всі ліцензії на гей-«шлюби», видані її офісом у час її ув’язнення, – недійсні, оскільки вони не підписані па. Девіс і вона не збирається їх підписувати.