“На ваших обличчях я не бачу смутку, оскільки ви маєте спільноту”, - Владика Василій на зустрічі з інвалідами
  • Срд, 30/10/2013 - 12:55

29 жовтня у черговий раз відбулась зустріч інвалідів на візках - членів спільноти “Боже милосердя”. У приміщенні єпархіального управління Коломийсько-Чернівецької єпархії учасники зустрілися щоб поспілкуватися, поділитися власними думками та привітати один одного з Днем народження.

На зустріч запросили Адміністратора Коломийсько-Чернівецької єпархії Преосвященного владику Кир Василія (Івасюка). Єпископ привітав усіх присутніх та звернувся з словами: “Впродовж життя кожну людину супроводжують як ясні так і похмурі дні. І похмурих маємо більше ніж сонячних. Проте на ваших обличчях я не бачу смутку, оскільки ви маєте спільноту, маєте плече один одного, та знаю, як підтримуєте себе навзаєм”. Владика Василій поблагословив кожного з присутніх особисто і підтримав добрим словом.

Опісля координатор спільноти с. Вероніка Петрук вручила подарунки десятьом членам спільноти, котрі відзначали свої Дні народження. “Вітаємо вас з Днем народженням та бажаємо Божого благословення, терпеливості, сили духа. Ваш оптимізм піднімає нас, здорових людей на ноги. Ваш дух піднімає кожного з вас так, що не можна сказати, що ви хворі”, - сказала с. Вероніка.

Сестра-монахиня розповіла, що дуже важливим для людей з обмеженими можливостями є зустрічі, спілкування, де кожний може поділитися позитивними та негативними моментами, відкрити душу.

Для присутніх був приготовлений святковий стіл. Також звучало многоліття та слова побажань.

Джерело: Прес-служба єпархії