Недільна молитва та духовні бесіди разом із солдатами на полігоні
  • Пон, 16/11/2015 - 12:34

У неділю, 15 листопада 2015 року, капелани Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархіі УГКЦ відвідали солдатів строкової служби у 184-у навчальному центрі Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Зокрема, до бійців завітали о. Михайло Білецький, о. Юрій Цюпка та бр. Юрій Балух.

Спершу капелани вже традиційно провели із солдатами духовні бесіди у ротах. Відтак наші оборонці мали нагоду поспілкуватись із душпастирями, почути відповіді на питання, які їх цікавили, адже зустріч відбулась у форматі діалогу.

Далі ж усі разом молились Божественну Літургію. Варто зазначити, що хлопці дуже чисельно приступили до Святих Тайн Сповіді та Причастя. А після спільної молитви усі охочі отримали в подарунок від душпастирів дерев’яні хрестики, вервиці та іконки.

 Окрім того, цієї неділі капелани відвідали ще три військові поселення на Яворівському полігоні, де також провели для солдатів духовні бесіди. Військовослужбовці й тут мали нагоду посповідатись та прийняти Святе Причастя.