Папа Бенедикт передбачив трансгендерну революцію іще 40 років тому.
  • Птн, 24/02/2023 - 18:09

Папа Бенедикт XVI (Йозеф Ратцінгер), окрім того, що був, мабуть, найкращим богословом серед пап, був одним із найглибших соціальних коментаторів нашого часу. Він побачив кінцеву точку культурних тенденцій за роки до того, як решта суспільства прокинулася до правди. Дійсно, у своєму інтерв’ю 1984 року з італійським журналістом Вітторіо Мессорі (опублікованим як «Звіт Ратцінгера») тодішній кардинал Ратцінгер вказав небезпеку руху трансгендерів, хоча він тільки зароджвався, був представлений поодинокими випадками.

В інтерв’ю кардинал Ратцінгер заявив:

«Не випадково серед битв за «визволення» нашого часу була також боротьба з «рабством природи», вимагаючи права бути чоловіком чи жінкою за власним бажанням або задоволенням, наприклад, за допомогою хірургії, і вимагати, щоб держава зафіксувала це самостійне волевиявлення особи в своїх органах реєстрації актів цивільного стану».
Однак він зауважив, що зміни зовнішнього вигляду, щоб зробити чоловіка схожим на жінку і навпаки, не змінюють біологічну реальність:

«До речі, слід розуміти, що ця так звана зміна статі нічого не змінює в генетичній конституції людини. Це лише зовнішній артефакт, який не вирішує жодних проблем, а лише створює фіктивні реальності».
Потім Ратцінгер зауважив, як швидко уряди піддалися порядку денному трансгендерності та змінили сексуальний статус людини, яка плутає свою стать. Як виникла така ситуація? Через відмову визнати природу людини! Він стверджує:

«Не випадково закони відразу пристосувалися до такої вимоги. Якщо все є лише культурно та історично зумовленою «роллю», а не природною специфікою, вписаною в глибину буття, то навіть материнство є лише випадковою функцією».

І точка, де трансгендерний рух зупиниться, буде трагічною.

«Не можна боротися з природою, не зазнавши руйнівних наслідків».

Яким далекоглядним був кардинал Ратцінгер майже 40 років тому. Він дожив до того моменту, коли трансгендерний рух вийшов із периферії суспільства на передову серед командних висот культури Заходу.

У багатьох західних країнах вас можуть звільнити з роботи, жорстоко переслідувати в соціальних мережах або заарештувати за участь у висловлюванні своєї незгоди. І за іронією долі, люди, які намагаються «змінити» свою стать, страждають від жахливих наслідків. Дійсно, одне дослідження показало, що люди, які пройшли операцію зі зміни статі, мають у 19 разів більшу ймовірність вчинити самогубство, ніж середній показник у популяції. Тоді як інші дослідження виявили, що люди, які підтверджують свою гендерну плутанину, значно частіше вживають наркотики, схильні впадати в депресію, відчувати безнадійність і страждати від інших психічних розладів. (Окремо дивіться розділ 5 новаторської книги Раяна Андерсона «Коли Гаррі став Саллі».)

Ігноруйте одкровення та закон природи, і ви отримаєте хаос. Якби тільки читачі серйозно сприйняли слова кардинала Ратцінгера ще в 1980-х роках, ми могли б уникнути трансгендерного хаосу, що суперечить реальності…