Понад 100 тисяч людей протестують проти сатанинської «чорної меси» в Оклахомі
  • Срд, 27/04/2016 - 15:56

Католицька Церква зібрала понад 100 тисяч підписів під петицією з вимогою заборонити місцевим сатаністам здійснити в концертному залі адміністративного центру Оклахома-Сіті «чорну месу», призначену на 15 серпня цього року.

«Всім своїм серцем і душею я висловлюю своє повне, абсолютне і різке неприйняття щодо сатанинської чорної меси, призначеної на 15 серпня», – йдеться в петиції, адресованій місцевій владі штату.

«Чорна меса» є магічним ритуалом-пародією на християнське богослужіння, насамперед, профанацією Святого Причастя.

«Я закликаю скасувати цей захід, який ображає більше, ніж один мільярд католиків у всьому світі, 200 тисяч католиків в Оклахомі й незліченну кількість американців, які люблять Бога», – йдеться в документі.

Ініціатори протесту – католицька організація «Традиція, сім'я і надбання» (Tradition, Family and Property – TFР) – мають намір зібрати до 200 тисяч підписів. Зараз зібрали понад 123 тисячі підписів. Отримані підписи і заяви TFP планує представити владі штату до 15 серпня.

Відзначимо, в травні 2013 року католики домоглися скасування «чорної меси» в Гарвардському університеті, а у вересні 2014 року також через відкритий протест християн «чорну месу» в концертному залі Оклахома-Сіті перенесли. Повідомляється, що сатаністи в штаті Оклахома є особливо активними.