Продовжується реалізація проекту «Шануй батька і матір»
  • Срд, 07/12/2016 - 15:22

05.12. цього року у м. Старому Самборі та сьогодні 06.12. у смт. Стрілках відбулись семінари  на яких зібрались представники духовенства, шкіл,  та соціальних служб цієї частини старосамбірського району.

Ці семінари  є  продовженням проекту «Шануй Батька і Матір» головною ціллю якого є Відродження гідності людей Золотого Віку в українському суспільстві. Реалізація проекту започаткованого Комісією УГКЦ у справах родини і Благодійним Фондом «Спільнота Золотого Віку» розпочався Міжнародною Конференцією що відбулась 24-25.11. 2016 року у Старій Солі.

Учасників семінару ознайомлено з метою та змістом проекту (п. Анна Єва Боднар  доктор богослов’я, керівник  БФ "Спільнота Золотого Віку", керівник Бюро УГКЦ у справах НРР)

 Згідно програми були виголошені доповіді що стосувались між іншим:

Демографічної ситуації в Україні (п. Олег Паска  депутат ЛОР 5 скликання, голова  ГО «Народня справа»)                                                       

Християнського бачення гідності людей Золотого Віку (доповідач о. Володимир Ждан, доктор богослов’я, Українське Богословське Наукове Товариство; Канцлер Стрийської єпархії УГКЦ )

Вишкіл та формація соціальних працівників (п. Любов Гаврищак - доцент кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук Дрогобицького педагогічного університету імені Івана Франка)

Освіта дорослих як складовий елемент навчання упродовж життя (доповідач п. Маргарита Носкова доцент кафедри педагогіки і соціального управління, Інституту права та психології НУ "Львівська політехніка" кандидат педагогічних наук)

Наприкінці грудня, в цих місцевостях заплановані Круглі столи на яких будуть напрацьовані практичні рекомендації з реалізації проекту.

По темі: МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ «ВІДРОДЖЕННЯ ГІДНОСТІ ЛЮДЕЙ “ЗОЛОТОГО ВІКУ” В УКРАЇНСЬКОМУ СУСПІЛЬСТВІ»