США: Подружжю християн відмовили в усиновленні дитини, бо вони не вірять у «зміну статі»
  • Втр, 26/03/2024 - 19:33

Лівий уряд американського штату Вашингтон (не плутати зі столицею Вашингтоном) докладає далекосяжних зусиль для забезпечення «правильного думання» своїх громадян, щоб ідеологічна розбещеність руйнувала суспільство від народження. Християнській парі довелося судитися з місцевою владою, яка відмовилася надати їм ліцензію на подальше утримання прийомної сім’ї, пише pch24.pl.

«Від імені подружжя із штату Вашингтон, яке бажає продовжувати працювати прийомними батьками, адвокати «Alliance Defending Freedom» у п’ятницю подали федеральний позов проти державних службовців, які відмовилися продовжити ліцензії на прийомну сім’ю, керуючись здоровим глуздом і релігійним переконанням, що люди не можуть змінювати стать», – йдеться на сайті LifeNews.

Рішення пов'язане з новими правилами, згідно з якими батьки повинні заявити, що будуть використовувати фальшиві займенники для дитини, яка вважає, що її стать відрізняється від справжньої. Пари, які відмовляються від такого типу лояльності до абсурдів гендерної ідеології, позбавляються можливості виховувати прийомних дітей.

Наче цього недостатньо, поправка до державних правил прямо зобов’язує прийомних батьків руйнувати моральність дітей, беручи їх на «культурні заходи», такі як ЛГБТ-паради.

ДеГросси сказали агентству з усиновлення, що вони будуть любити та підтримувати кожну дитину, яка прийде до них додому, але вони не можуть брехати їм про те, ким вони є, або заохочувати їх відмовитися від своєї статі. На підставі цієї заяви посадові особи, які розглядали заяви, визнали їх «непридатними» бути прийомними батьками.

«Представники штату Вашингтон ставлять власну ідеологічну програму вище дітей, яким просто потрібен люблячий дім. Незважаючи на вірну службу ДеГроссів як прийомних батьків протягом дев'яти років, держава дискваліфікувала їх лише за те, що дотримувалися поглядів, які не сподобалися Вашингтону»,- сказав адвокат «ADF» Йоганнес Відмальм-Дельфонс.