Світ молиться за мир в Україні
  • Птн, 21/08/2015 - 13:49

Редакція та весь колектив дописувачів сайту української діаспори «Стожари» закликає помолитися за мир в Україні.

Війна прийшла в Україну. Мирна держава хліборобів та творців, яка століттями страждала від нищівних війн та нарешті здобула свою незалежність, знову потерпає від військової агресії Росії, яка захопила частину української території, вкотре позбавивши кримськотатарський народ права бути господарями на своїй землі, принесла страждання на українську землю та вже позбавила життя близько восьми тисяч її невинних синів та дочок. У самому серці Європи у 21 сторіччі ллється кров мирних людей.

У 24 річницю незалежності України, із болем та сподіваннями на мир, ми запрошуємо усіх українців світу та усіх небайдужих до України помолитися за мир в Україні.

Будь-якою мовою, у будь-якому місці, у храмі або вдома, просто неба напередодні 24 серпня 2015 року, коли ми будемо відзначати 24 річницю Незалежності України, ми закликаємо помолится за те, щоб мир наступив на українській землі та запалити вогник свічки у пам’ять за загиблими.

Ми сподіваємось, що спільна сила наших думок, наших молитв, сподівань та звернень допоможе принести мир в Україну та привернути увагу світу до нашої Неньки. Сила людської молитви непереборна.
Просимо роздрукувати емблему «Світ молиться за мир в Україні», подарувати її своїм близьким або знайомим, розповісти про Україну та запропонувати долучитися до нашої молитви. Якщо Ви зробите світлини або знімете відео «Молитви за Україну» та надішлете на нашу адресу svitua.org  (https://www.facebook.com/svitua, stojarusvit@yahoo.com) - вони обов’язково увійдуть до наших репортажів.