Свято осені у дошкільному закладі Карітасу Львова
  • Пон, 16/11/2015 - 15:10

У дошкільному закладі освіти Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» «Кризовий центр «Діти вулиці» відбулось свято осені. У ньому взяли участь дітки з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей, що перебувають у важких обставинах життя. Батьки мали змогу подивитись, чого ж навчились їхні діти, які з вересня перебувають у дошкільному закладі.

Завідувач дошкільного закладу п. Марія Неділя зазначила, що їх вихованці дуже люблять виступати і з нетерпінням очікують таких свят. Вихователі дбають, щоб свята проходили якнайкраще.

У підготовці до свята осені допомагала досвідчений логопед Уляна Сухович, яка ставила дітям вимову. Осінні декорації теж готували самі діти. Щопонеділка з ними займається Оксана Дзьоб, працівник Центру творчості для дітей та юнацтва Галичини «Погулянка», яка веде гурток живопису, аплікації і ліпки.

Свято розпочалось піснею про осінь, про чудові осінні дари. Кожен розповів вірша на осінню тематику, разом розгадували загадки, бавились в ігри. Кульмінацією свята стала вистава «Ріпка». Милували око яскраві костюми і декорації. Красуня Осінь роздала всім цукерки і соковиті яблука. По завершенні свята на діток чекав святковий стіл.